Kilimų dėmių šalinimo gelis VANISH Oxi Action, 195 ml

7,59

Turime

Produkto kodas: 5908252011728 Kategorijos: , , Žymos: , ,
Icon

Pristatymas į Venipak paštomatus per 1-2 d.d už 2,50 €. Pristatymas į OMNIVA  paštomatus per 1-2 d.d už 2,50 €. Nemokamas pristatymas nuo 40,00 €. Platesnė informacija apie pristatymą čia

 

Icon

Pristatymas su kurjeriu į namus per 1-2 d.d. – 2,99 €. Nemokamas pristatymas nuo 40,00 €. Platesnė informacija apie pristatymą čia

Aprašymas

VANISH Oxi Action- mūsų geriausias kilimų dėmių valiklis su šveičiamuoju antgaliu. Nuo kilimų ir kiliminių dangų pašalina raudono vyno, arbatos, žolės, rašalo, padažo dėmes. Saugu naudoti įvairių spalvų ir audinių kilimams. Sudėtyje nėra chloro.

Sudedamosios dalys Sudėtis (daugiau informacijos apie sudėtį www.rbeuroinfo.com): 5 - 15 % anijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos, < 5 % deguonies pagrindo balinimo priemonės, nejoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos, polikarboksilatai; kvapai, Limonene.
Naudojimo instrukcija Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis. Patekus į akis, nedelsiant gerai praplauti vandeniu. Vengti patekimo į burną. Prarijus kreiptis į gydytoją. Naudojimas: 1. Atidarykite. 2. Tepkite ant dėmės ir įtrinkite sukamaisiais judesiais. 3. Palikite ant dėmės iki 5 minučių. 4. Išvalykite švaria šluoste ir išsiurbkite, kai išdžius. Patarimai: • Visada mažiau matomoje vietoje patikrinkite audinio dažų atsparumą. Jeigu pakito kilimo spalva, produkto nenaudokite. • Nevalykite velvetą primenančių audinių, brokato, odos, dirbtinės odos, audinių su metalinėmis apdailos detalėmis ir kuriems nerekomenduojamas drėgnas valymas. • Netinka šilkiniams ir rytietiškiems kilimams. • Prieš valymą, pašalinkite nešvarumų likučius, sugerkite drėgmę iš dėmių švaria absorbuojančia šluoste. Jei siekiate geriausio rezultato: • Apdorokite dėmę nedelsiant. • Naudojant, buteliuką šiek tiek pakreipkite ir švelniai trinkite. • Palaukite, kol išdžius, ir išsiurbkite. Po naudojimo, nuplaukite ir išdžiovinkite šveičiamąjį antgalį. Jeigu dėmės sunkiai įveikiamos, gali reikėti pakartoti valymą. Prieš lipant ar sėdant ant paviršiaus įsitikinkite, kad jis yra sausas. Produktą laikykite sausoje ir vėsioje vietoje. Produktą laikykite atokiai nuo tiesioginių saulės spindulių. Buteliuką laikykite stačią, vertikaliai.
Svoris 0,195 kg
Prekės ženklas

Vanish

Kilmės šalis: