Baltymai MuscleTech Nitro-Tech, sūrios karamelės skonio, 908 g

41,90

Turime

Produkto kodas: 3165626049 Kategorijos: , , Žymos: , ,
Icon

Pristatymas į Venipak paštomatus per 1-2 d.d už 1,99 €. Pristatymas į OMNIVA  paštomatus per 1-2 d.d už 2,99 €. Nemokamas pristatymas nuo 40,00 €. Platesnė informacija apie pristatymą čia

Icon

Pristatymas su kurjeriu į namus per 1-2 d.d. – 2,99 €. Nemokamas pristatymas nuo 40,00 €. Platesnė informacija apie pristatymą čia

Aprašymas

SUKURKITE DAUGIAU RAUMENŲ!
“Nitro-Tech®” sukurtas ant pramonėje pirmaujančių mokslinių tyrimų ir inovacijų pagrindo.
MuscleTech NitroTech 100% Whey Gold suteikia 24 gramus itin grynų, greitai absorbuojamų ir greitai virškinamų išrūgų baltymų, įskaitant ne mažiau kaip 5,5 gramo BCAA ir 4,3 gramo glutamino vienoje porcijoje iš išrūgų, kurie leidžia jums sukurti daugiau liesos raumenų masės ir gauti geresnių rezultatų iš treniruočių!
“Nitro-Tech®” GERIAUSIAS SAVO KLASĖJE IŠRŪGŲ BALTYMAS – Ši moksliškai sukurta formulė yra itin gryna, greitai absorbuojama ir greitai virškinama.
PADEDA AUGINTI RAUMENIS IR PAGERINTI ATSIGAVIMĄ – Vartokite prieš arba po treniruočių, kad sustiprintumėte liesus raumenis ir palaikytumėte raumenų atsigavimą.
PATIKRINTA DĖL KOKYBĖS IR GRYNUMO Siekiant užtikrinti aukštą kokybės ir grynumo standartą, kiekvienai partijai taikoma griežta kokybės kontrolė ir ji yra išbandyta ir patikrinta laboratorijoje, siekiant užtikrinti, kad kiekvienas butelis atitiktų aukščiausius grynumo, kokybės ir nuoseklumo standartus.
Energetinė vertė 1557 kJ / 506 kcal
Riebalai 5,6
Angliavandeniai 5
Cukrus 4,1
Skaidulinės medžiagos 0,85
Baltymai 74
Druska 2
Sudedamosios dalys išrūgų baltymų mišinys (96 %) (išrūgų baltymų koncentratas, išrūgų baltymų izoliatas, išrūgų baltymų koncentrato hidrolizatas, natrio chloridas, tirštikliai (ksantano derva, pupenių derva), emulsiklis (lecitinai [SOJOS]), karamelės milteliai, kvapiosios medžiagos, saldikliai (sukralozė, fermentais gaminami steviolio glikozidai), lipnumą reguliuojanti medžiaga (kalcio silikatas).
Naudojimo instrukcija Norėdami gauti teigiamą poveikį, sumaišykite 1 porciją (1 samtelį) su 175 ml šalto vandens arba nugriebto pieno. Naudokite tarp pagrindinių valgymų ir prieš bei po treniruotės. Prieš naudodami perskaitykite visą etiketę ir vykdykite pateiktus nurodymus. Nenaudokite, jei esate nėščia ar maitinate krūtimi. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nenaudokite ilgą laiką nepasitarę su gydytoju. Dėl kreatino buvimo šis produktas skirtas tik suaugusiems. Naudokite šį produktą kaip įvairios ir subalansuotos mitybos ir sveikos gyvensenos dalį. LAIKYTI MAŽIEMS VAIKAMS NEPASIEKIAMOJE VIETOJE
Svoris 0,908 kg