Skystasis skalbiklis WOOLITE Pro-Care, 1,8 l

9,79

Turime

Produkto kodas: 5900627090437 Kategorijos: , , Žymos: , ,
Icon

Pristatymas į Venipak paštomatus per 1-2 d.d už 2,50 €. Pristatymas į OMNIVA  paštomatus per 1-2 d.d už 2,50 €. Nemokamas pristatymas nuo 40,00 €. Platesnė informacija apie pristatymą čia

 

Icon

Pristatymas su kurjeriu į namus per 1-2 d.d. – 2,99 €. Nemokamas pristatymas nuo 40,00 €. Platesnė informacija apie pristatymą čia

Aprašymas

Skystas skalbiklis „Woolite Pro-Care“ su keratinu suteikia ryškumo spalvoms. Glotnina pluoštą. Skystas skalbiklis „Woolite Pro-Care“ su keratinu. Jūsų mėgstami drabužiai atrodys lyg nauji! Butelio užtenka 60 skalbimų.

Visada laikykitės drabužių gamintojų pateiktų skalbimo rekomendacijų, ypač nurodymų dėl skalbimo temperatūros. Naujus drabužius pirmąjį kartą skalbkite atskirai. Jei skalbiate mašina, skalbiklį pilkite į tam skirtą lovelį arba į dozavimo indelį.

Po naudojimo nuplaukite rankas.

Sudedamosios dalys 5 – 15 % anijoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos; < 5 % nejoninės aktyviosios paviršiaus medžiagos, muilai, fermentai, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, kvapai, Alpha Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal.
Svoris 1,8 kg
Prekės ženklas

Woolite

Kilmės šalis: