Vitamin B Complex 150 ml ICONFIT, 90 kapsulių

9,90

Turime

Produkto kodas: 4744130014556 Kategorijos: , , Žymos: ,
Icon

Pristatymas į Venipak paštomatus per 1-2 d.d už 2,50 €. Pristatymas į OMNIVA  paštomatus per 1-2 d.d už 2,50 €. Nemokamas pristatymas nuo 40,00 €. Platesnė informacija apie pristatymą čia

 

Icon

Pristatymas su kurjeriu į namus per 1-2 d.d. – 2,99 €. Nemokamas pristatymas nuo 40,00 €. Platesnė informacija apie pristatymą čia

Aprašymas

ICONFIT B – vitaminų kompleksas – tai neįtikėtinas maisto papildas, kuris vertingai palaiko kasdienę energijos apykaitą ir nervų sistemos veiklą. Šis specialus kompleksas yra kruopščiai sukurtas taip, kad aprūpintų Jus specifiniais B grupės vitaminais, kurių reikia Jūsų organizmui.

B – vitaminų kompleksas yra vertingas maisto papildas, palaikantis kasdienę Jūsų organizmo energijos apykaitą ir nervų sistemos funkciją.
Mūsų kruopščiai atrinkti B grupės vitaminai užtikrina būtiną paramą Jūsų bendrai sveikatai ir gerovei.
Pajuskite B3, B5, B6, B12 ir kitų svarbiausių vitaminų, kurie prisideda prie energijos gamybos, mažina nuovargį ir normalias psichologines funkcijas,naudą .
Padidinkite savo gyvybingumą ir užtikrinkite optimalų vitaminų kiekį su ICONFIT B vitaminų kompleksu, kad galėtumėte gyventi sveikiau ir energingiau.

Vieno indelio užtenka 90 dienų.

Sudedamosios dalys Ryžių miltai, B grupės vitaminų kompleksas (B3 (niacinamidas), B5 (kalcio D-pantotenatas), B6 (piridoksino hidrochloridas), B1 (tiamino mononitratas), B2 (riboflavinas), B12 (cianokobalaminas), B9 (pteroilmonoglutamo rūgštis), B7 (D-biotinas)), augalinės kilmės pululano kapsulės.
Naudojimo instrukcija Vartokite po 1 kapsulę per dieną, užgerdami vandeniu.
Laikymo sąlygos

Laikyti originalioje pakuotėje, saugoti nuo drėgmės ir tiesioginių saulės spindulių, 5-25 °C temperatūroje.

Įspėjimai/Alergenai

Maisto papildas neturėtų pakeisti įvairios, subalansuotos mitybos ir sveiko gyvenimo būdo. Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Nėštumo, žindymo a

Prekės ženklas

Iconfit

Kilmės šalis: