Aprašymas
Žemo galiojimo produktas (1 sav.).
Friso® Gold Comfort 3 nevartojamas mažesniems kaip 12 mėn. kūdikiams. Friso® Gold Comfort 3 gali papildyti vaikų virš 12 mėn. subalansuotą valgiaraštį maistinėmis ir skaidulinėmis medžiagomis.
Sudėtyje yra probiotikai Bifidobacterium lactis HN019 ir skaidulinių medžiagų junginys:
- Sutrumpina virškinimo laiką.
- Sumažina funkcinių virškinamojo trakto simptomų dažnį ir veikia žarnyno mikrobiomą.
- Padeda atlaisvinti vidurius.
- Skatina žarnyno judesius ir išstumia dujų susikaupimą.
- Trijų skaidulinių medžiagų kombinacija, sudaranti tinkamas sąlygas žarnyno mikroflorai.
- Skaidulinės medžiagos- GOS, galaktomananai ir inulinas yra fermentuojami skirtingose gaubtinės žarnos dalys. išrus šių skaidulų naudojimas yra efektyvesnis negu naudojant šias skaidulas atskirai.
SVARBU: Friso® Gold Comfort 3 netinkamas paruošimas, naudojimas ir laikymas gali pakenkti vaikui.
Laikykite pakuotę sausoje, vėsioje vietoje (iki 25˚C), bet ne šaldytuve. Sausą, švarų dozavimo šaukštelį laikykite dėžutės viduje. Praimtą dėžutę sandariai uždarykite jos originaliu plastikiniu dangteliu. Atidarytos pakuotės miltelius suvartokite per 4 savaites.
PARUOŠIMO BŪDAS
Jūsų kūdikiui svarbu tiksliai laikytis nurodytų instrukcijų:
1. Švariai nusiplaukite rankas, švariu vandeniu išplaukite maitinimui skirtus indus.
2. Užvirinkite geriamą vandenį (5 min.) ir ataušinkite iki 40°C (šiltos) temperatūros, prieš ruošiant mišinį, kad išliktų mišinyje esančios gerosios bakterijos.
3. Į buteliuką įpilkite maitinimo lentelėje nurodytą vandens kiekį.
4. Įberkite 6 be kaupo pakuotės dozavimo šaukštelius miltelių Į 180 ml vandens.
5. Švelniai sukdami plakite, kol ištirps milteliai.
6. Paruoštą gėrimą sugirdykite ne vėliau kaip 1 val. po paruošimo.
7. Nenaudokite pakartotinai gėrimo likučių, juos išpilkite.
DĖMESIO! Friso® Gold Comfort Next 3 ruoškite šviežiai, sugirdykite ne vėliau kaip 1 val. po paruošimo MAISTINGUMO DEKLARACIJA 100 ml mišinio: energinė vertė 255kJ/60 kcal, maistinė vertė: riebalai 2,7g, iš kurių: sočiųjų riebalų rūgščių 1,3g, mononesočiųjų riebalų rūgščių 1,0g, polinesočiųjų riebalų rūgščių 0,4g, angliavandeniai 6,2g, iš kurių: cukrų 5,8g, skaidulinės medžiagos 0,29g, baltymai 2,9g, mineralinės medžiagos: kalcis 101mg, fosforas 83mg, geležis 1,0mg, varis 0,036mg, cinkas 0,45mg, jodas 24µg, manganas 0,036mg, selenas 3,1µg, vitaminai: vitaminas A 78µg-RE, vitaminas D3 1,2µg, vitaminas E 1,5mg α-TE, vitaminas K1 7,1µg, tiaminas 0,097mg, riboflavinas 0,085mg, niacinas 0,42mg, vitaminas B6 0,119mg, folio rūgštis 32µg, pantoteno rūgštis 0,34mg, vitaminas B12 0,24µg, biotinas 2,9µg, vitaminas C 22mg, nukleotidai 5,3mg.