Aprašymas
Baltosios bolivinės balandos “Valdo” virti skirtuose maišeliuose (2×125 g), 250 g
Nemokamas pristatymas nuo 40 eurų.
€2,54
Pristatymas į Venipak paštomatus per 1-2 d.d už 2,50 €. Pristatymas į OMNIVA paštomatus per 1-2 d.d už 2,50 €. Nemokamas pristatymas nuo 40,00 €. Platesnė informacija apie pristatymą čia
Pristatymas su kurjeriu į namus per 1-2 d.d. – 2,99 €. Nemokamas pristatymas nuo 40,00 €. Platesnė informacija apie pristatymą čia
Baltosios bolivinės balandos “Valdo” virti skirtuose maišeliuose (2×125 g), 250 g
Svoris | 0,27 kg |
---|---|
Sudėtis | Baltosios bolivinės balandos (kynva) |
Energetinė vertė | 1491 kJ/ 353 Kcal |
Riebalai | 6,70 g |
Sočiosios riebalų rūgštys | 0,00 g |
Angliavandeniai | 55,60 g |
Cukrūs | 0,00 g |
Skaidulinės medžiagos | 4,40 g |
Baltymai | 15,60 g |
Druska | 0,0 g |
Naudojimo instrukcija | Panardinkite 1 maišelį į 1 litrą verdančio vandens (1,5 l – 2 maišeliams). Sumažinus temperatūrą, virti 15-20 minučių. Kad bolivinės balandos būtų gardesnės, į vandenį įberkite druskos, saliero šakelę, sultinio kubelį, svogūną ar prieskonius pagal savo skonį. Baigus virti, ištraukite maišelį iš vandens ir palaukite, kol likęs vanduo išbėgs iš jo. Praplėškite maišelį. Gero apetito! |
Laikymo sąlygos | Laikyti sausoje, vėsioje vietoje (iki 25°C), esant santykinei oro drėgmei ne daugiau nei 75%. |
Įspėjimai/Alergenai | Druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris. Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal). |