Aprašymas
Šis panettone, pagamintas su alumi – tai kepyklos „Albertengo Panettoni“ savininko Massimo Albertengo, raugintos tešlos ir mielių mylėtojo, pakylėjusio panettone iki pasaulinio garso meno kūrinių, bei alaus daryklos „Baladin“ įkūrėjo Teo Musso, puikiai išmanančio paslaptingąjį ir sudėtingą mielių pasaulį, bendras kūrinys. Po daugelio eksperimentų jie sukūrė unikalų panettone pyragą su „Xyauyù“ alumi – tai yra, oksiduotu alumi, kurio skonis primena vytintų vynuogių vynus.
Šiame tradiciname panettone yra razinų ir cukruotų apelsinų žievelių. Jis padengtas glajumi, pagamintu iš migdolų, lazdyno riešutų, cukraus ir kiaušinių baltymų, todėl pyragas tokio nepakartojamo aromato, spalvos ir tekstūros.
Patiekimo rekomendacijos:
„Panettone Tradizionale Baladin“ tinka ragauti su alumi, taip pat, be abejo, vieną ar su puodeliu arbatos.