Aprašymas
Sudedamosios dalys: prieskonių ir žolelių mišinys (svogūnai, česnakai, kmynai, pipirai, raudonos paprikos, kalendra, petražolės, pipirai, imbierai, raudonėliai), gliukozės sirupas, druska, dekstrozė, mielių ekstraktas, raudonos paprikos, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, prieskonių ekstraktai. Paruošimas: 3-4 asmenims reikėtų
– 2 prinokusių avokadų;
– 1 pakelis mišinio.
Dubenyje su šakute, sutraiškykite avokadų minkštimą su šakute iki vientisos košės. Įberkite prieskonių mišinio. Viską gerai išmaišykite. Uždenkite ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.
Patiekite gvakamolę su kukurūzų traškučiais, skrudinta duona arba kaip užkandį